Uw renovatieproject met V-PRO

gallery/cirkel v-pro

Neem contact op

Adres:        Vissers Projecten bvba (V-PRO)

                   Koning Boudewijnlaan 6

                   2990 Loenhout

 

Telefoon:    +32 490 56 77 25

 

E-mail:       info@vissersprojecten.be

gallery/cirkel v-pro

UW RENOVATIE IN 5 STAPPEN

WERKWIJZE

gallery/cirkel v-pro

Stap 1

EEN EERSTE KENNISMAKING / ANALYSE

 

Allereerst komt V-PRO bij U langs voor een eerste analyse van de bestaande toestand en een eerste kennismaking waar U duidelijk maakt wat Uw plannen zijn. Tijdens dit eerste gesprek overhandigt U ook alle plannen en studies die U reeds heeft zodat er een beeld gevormd kan worden van de nog uit te voeren studies en eventuele bouwaanvraag. Ook stelt V-PRO zich uitgebreid aan U voor en stelt U de nodige vragen om een correcte offerte op te kunnen stellen.

gallery/cirkel v-pro

Stap 2

gallery/cirkel v-pro

DE OFFERTE / GRONDIGE ANALYSE

 

Is de eerste kennismaking naar wens verlopen, zijn alle wensen duidelijk en wilt U graag een offerte ontvangen? In dat geval wordt een tweede afspraak ingepland voor een grondigere analyse van de bestaande toestand. Nadien stelt V-PRO geheel vrijblijvend een heldere, overzichtelijke offerte voor U op. Hierbij wordt niet enkel rekening gehouden met de uit te voeren bouwwerkzaamheden, maar tevens met de eventueel benodigde studies, aanvragen, enz.

Stap 3

HET UITVOERINGSDOSSIER

 

Indien U akkoord gaat met de offerte wordt het contract opgesteld. Na ondertekening van het contract zal V-PRO de nodige coördinatiewerken starten en aan het uitvoeringsdossier beginnen. Tijdens het opstellen van dit dossier gaat U als bouwheer de afwerkingsmaterialen kiezen zoals bijvoorbeeld tegels, parket, keuken, sanitair, enz. De leuke zaken dus! V-PRO bekommert zich intussen om al de rest! 

gallery/cirkel v-pro

Stap 4

START VAN DE WERKEN

 

Eens het uitvoeringsdossier is afgerond en alle materialen zijn vastgelegd en besteld zal da werf van start gaan. Aangezien alles reeds vooraf beslist en bestudeerd  is kunnen alle werken elkaar nu vlot opvolgen.

 

Ook tijdens de werkzaamheden zal V-PRO Uw enige aanspreekpunt zijn en U ten allen tijden informeren over de vordering van de werken. 

gallery/cirkel v-pro

Stap 5

EINDE VAN DE WERKEN

 

Eens de bouwwerken netjes zijn afgerond helpt V-PRO U bij het afsluiten van alle nutscontracten en het afronden van de nodige administratieve zaken omtrent keuringen, afronden EPB dossier, enz indien dit van toepassing is. Eens dit alles geregeld is bent U 100% klaar voor de ingebruikname ! Tijd om ten volle te genieten van Uw gerenoveerde woning !

gallery/cirkel v-pro
gallery/img_0036
gallery/oude keuken lieve 2

Beschikt U over een bestaande woning die grondig gerenoveerd dient te worden of een woning waarvan U slechts een gedeelte wenst om te bouwen of te revenoveren? Renovatiewerken die al dan niet een stedenbouwkundigevergunning vereisen? V-PRO helpt U hier graag bij, zowel bij de renovatiewerken alsook bij de analyse van de bestaande toestand, de kostenraming van de uit te voeren werkzaamheden, de eventuele bouwaanvraag (ism een onafhankelijk architect aangeduid door de klant of een onafhankelijk architect waar V-PRO vaker mee samenwerkt) en alle bijkomende administratieve- en coördinatiewerkzaamheden. Ook voor renovatie zoekt V-PRO samen met U naar de beste prijs-kwaliteit !